E-undervisning

E-undervisning

Videolektioner är ett bra sätt att påbörja sin akademiska resa, få vidareutbildning om en stött på trubbel i sin träningsvardag eller bara ett sätt att komma vidare och få ny inspiration på – enkelt hemifrån! Det här är också det perfekta alternativet för dig om det inte finns någon tränare tillgänglig i ditt område eller om du vill hålla koll mellan träningstillfällen eller kurser så du håller din utstakade plan. Du bestämmer helt i vilken takt – antingen bara enstaka lektioner eller ett helt träningspaket.

Gör så här:

Kontakta Anna-Clara via anna-clara@artofriding.se och berätta att du vill ta en online-lektion, eller ta ett helt online-paket. Filma ca 20 minuter av ett ridpass, lägg upp filmen på Youtube och märk den som ”olistad”. Skicka sedan länken tillsammans med en text om vad du vill få uppmärksammat under ditt pass (om du bara vill ha tips för att komma vidare med övningar eller bara en utvärdering och hjälp att komma vidare generellt behöver du bara nämna det, i annat fall fokuserar Anna-Clara på att hjälpa dig vidare utifrån vad filmen visar).

Efter analys hos Anna-Clara får du sedan ett mail med utförliga instruktioner om hur du skall komma vidare med övningar och vad du skall fokusera på.

Pris för e-undervisning:

En online-lektion kostar 450 SEK inkl moms.

Online-paket om 10 lektioner kostar 4000 SEK inkl moms.

Betala via Swish direkt till 070-583 57 01 eller ange faktura när du kontaktar Anna-Clara.