Enskilda lektioner

Enskilda lektioner

Jag undervisar ryttare som är intresserade av den akademiska ridkonsten och vill rida mer kontinuerligt i Stockholm med omnejd. Lektionerna är ca 40 minuter långa och ekipagen rider en och en för en så optimal inlärning av häst och ryttare som möjligt. Hästarna bör vara minst 3,5 år gamla och kunna ledas. Ryttarnas åldrar är oviktiga så länge förmågan att kunna tillgodogöra sig instruktionerna finns. Det finns inga krav på förkunskaper inom denna lära, är det en unghäst börjar vi med förberedelser inför inridning så som longearbete och sadeltillvänjning.

Man kan antingen komma till mig på Wiggeby Gård i Rosersberg, perfekt om man har möjlighet att åka med sin häst och inte har möjlighet att dra ihop en grupp. En lektion kostar 600 SEK inkl ridhusavgift.

För undervisning på hemmaplan erfordras minst fem ekipage (eller totalt 5 lektioner) så det blir en grupp. Ett trevligt sätt att få undervisning på då både hästar och ryttare är i sin hemmiljö. Priset för hemundervisning är 600 SEK inkl resa.